Monday, June 1, 2026 5:32:31 PM

Bir giriş, bir nəfəs – qazancın dadı

1 hour ago
#12491 Quote
Həmin gün işdən çıxanda ətrafda hər şey bulanıq görünürdü. Yox, xəstə deyildim. Sadəcə başımda elə bir ağırlıq var idi ki, sanki kimsə çiyinlərimə minmişdi. Müdir günorta dedi: “Sənin işinə baxmalıyıq, son aylar məhsuldarlığın aşağı düşüb”. Mən heç nə demədim. Çünki bilirdim ki, məhsuldarlıq deyil, məsələ başqadır – patronun qohumunu işə götürmək istəyir, mən isə yolda dururam. Hiss edirdim günlərim sayılıdır.

Evə gəldim. Arvad uşaqları götürüb anasına getmişdi. Ev boş idi. Soyuducuya baxdım – bir tikə pendir, bir də yarım çörək. Yorğun idim, amma yatmaq olmurdu. Oturdum qonaq otağında, televizoru açdım. Heç bir kanal yox idi. Sakitlik məni boğurdu. Telefonu götürdüm, dostlarıma yazım dedim – hamısı məşğul. Və sonra birdən yadıma düşdü ki, neçə gün əvvəl bir tanışım demişdi: “Ən pis günümdə mostbet giris elədim, qazandım, ürəyim açıldı”. O vaxt vecimə almamışdım. İndi isə... Bəlkə həqiqətən də ən pis günümdə bir şans axtarıram.

Yazdım brauzerə mostbet giris. Sayt açıldı. Rənglər sakit idi – tünd göy, ağ yazılar. Qeydiyyatım yox idi, yeni istifadəçi idim. Adımı, nömrəmi yazdım, parol qoydum. Təsdiq kodu gəldi, daxil etdim. İçəri girdim. Qarşımda oyunlar dünyası. Gözüm gəzdi, gəzdi, bir oyunda dayandı – “Starburst” adlı sadə bir slot. Rəngli ulduzlar, sadə qaydalar. “Bu tamam mənim üçün” dedim.

Pul yatırmaq üçün kartımı açdım. Cəmi 40 manat var idi – ayın sonu, maaşa on gün qalıb. Düşündüm: “20 manat yatırım, 20 qalsın ehtiyata. İtirsəm nə olacaq? Aclıq olmaz. Qazansam?..” Yatırdım 20 manat. Oynamağa başladım. Hər fırlanma 1 manat. Fırlanır, dayanır – 0. Fırlanır, dayanır – 0. Fırlanır, dayanır – 2 manat. Getdi gəldi. Beş dəqiqədən sonra balans 11 manat düşmüşdü. “Aha” dedim, “belə getsə, pul tez qurtaracaq”.

Qərar verdim mərcimi azaldım – 50 qəpik. Yavaş-yavaş oynayım. Bu dəfə daha uzun sürdü. Oynadım, oynadım, balans 11-dən 7-yə, 7-dən 4-ə. Artıq gülməyə başlamışdım öz axmaqlığıma. “Bəsdi” dedim, “son 4 manatı da atım, getsin”. Və son mərci basdım – 4 manat. Fırlanır... fırlanır... dayanır. Ekran qızardı. Musiqi dəyişdi. Üç ulduz bir xəttə düşdü. Balansıma baxdım – 84 manat. Nə? 4 manat 84 manat oldu? Gözlərimə inanmadım. Yenidən yoxladım – hə, 84 manat.

Nəfəsim kəsildi. Oturduğum yerdə bir neçə dəfə dərindən nəfəs aldım. Düşündüm: “Çıxart, dərhal çıxart”. Amma içimdən başqa bir səs dedi: “Oyna bir də, bəlkə daha çox”. Xeyr. Başımı sındırdım. 70 manatı çıxartmaq üçün əmr verdim. Balansda 14 manat qaldı. Onu da oynadım kiçik mərclərlə, bir az qazandım, bir az uduzdum. Nəticədə balans 21 manat oldu. Onu da çıxartdım. Ümumi qazanc – 91 manat. Yatırdığım 20 manatın əvəzində 91.

Həmin gün axşam arvad gələndə dedim: “Bax, bu gün bir az pul qazandım, sənə də pay”. Arvad təəccübləndi: “Hardan?”. Dedim “mostbet giris elədim, oynadım, qazandım”. O əvvəl inanmadı, sonra kartımı göstərdim. Güldü, dedi “bizim evdə qumarbaz yox idi, indi çıxdı”. Mən dedim “qumarbaz deyil, şanslı adam”. O da güldü.

O pulun 50 manatına yemək aldıq. Qalanı ilə uşağa oyuncaq aldım. Uşaq sevindi, mən də sevindim. O gecə yatanda düşündüm: Həyat nə qədər qəribədir – səhər işimi itirmək qorxusu ilə oyanırsan, axşam isə evə yemək və oyuncaqla qayıdırsan. Və bunun səbəbi sadəcə bir girişdir. Mostbet giris – düyməni basdım, hər şey dəyişdi. Bəli, bir neçə gün sonra işdən çıxarıldım. Amma o vaxt artıq hazır idim. Çünki qazanc mənə nəfəs almağa imkan vermişdi. Yeni iş axtarmaq üçün vaxtım var idi.

İndi yeni işim var, maaşım əvvəlkindən yaxşıdır. Amma hərdən axşamlar açıram mostbet giris edirəm. Oynayıram, amma qaydalarımla: maksimum 20 manat, maksimum yarım saat. Qazansam – yarısını çıxarıram, uduzsam – üzülmürəm. Çünki bilirəm ki, şans həmişə sənin yanında olmur. Amma o gün, o çətin gündə, şans mənim yanımda idi. Və mən ona görə minnətdaram.

Bu hekayəmi ona görə yazdım ki, oxuyan bilsin – həyatın ən qaranlıq anında belə, bir klik hər şeyi dəyişə bilər. Mənim klikim mostbet giris oldu. Sizin klikiniz nə olac
0